Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden! Shop nu

ElectricCity – Scootmobiel – BannerElectricCity – Scootmobiel – Banner – Mobile

ElectricCity verkoopt de scootmobielen van Kymco Healthcare. Deze scootmobielen staan bekend om zijn de kwaliteit en grote comfort. Ons brede assortiment aan Kymco Healthcare scootmobielen helpt jou bij het vinden van de juiste scootmobiel. Wat wij je te bieden hebben? Het juiste advies en hulp die je nodig hebt bij het aanschaffen van een scootmobiel. Zo helpen wij je met het vinden van de scootmobiel die het beste bij je past, ondersteunen wij je met de aanvraag van een Persoons Gebonden Budget (PGB), en heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze 24/7 servicelijn!

Hoe gaan wij te werk?

ElectricCity weet als geen ander dat het kopen van een scootmobiel geen alledaagse aankoop is. Daarom streven wij ernaar om je altijd de beste service, advies en ondersteuning te geven tijdens je aankoop. Wij luisteren goed naar je wensen, en helpen jou om de scootmobiel te vinden die het beste bij jou past.

Bekijk het overzicht hieronder om precies te weten hoe wij te werk gaan!

ElectricCity – Hoe gaan wij te werk? – Scootmobielwoerden.nlElectricCity – Hoe gaan wij te werk? – Scootmobielwoerden.nl
Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.