Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden! Shop nu

Meestgestelde vragen

Shop

Kan ik producten testen voordat ik ze koop?

Ja! Voor al onze producten kan een proefrit worden gemaakt. Je kunt onze showroom bezoeken of een afspraak maken voor een proefrit via onze website. Zo weten wij van jouw komst af en kunnen wij jouw proefrit voorbereiden!

Waar is jullie showroom?

Onze showroom is gevestigd op de Ampèreweg 2 in Woerden, Nederland. Hier kun je al onze producten bekijken, en heb je de mogelijkheid om een proefrit te maken.

Betalen

Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder Ideal, Bancontact & Paypal.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

Alle bestellingen vanaf 100,- worden gratis verzonden! Voor alle bestellingen onder de 100,- wordt er 6.95,- aan verzendkosten gerekend.

Verzending

Hoe wordt mijn pakket verstuurd?

Wij versturen onze pakketten via PostNL.

Hoelang duurt het voordat ik mijn pakket ontvang?

Alle bestellingen die op werkdagen voor 17:00 zijn geplaatst, worden dezelfde dag verstuurd. Wij streven er naar dat je bestelling de volgende dag wordt geleverd.

Leveren jullie een MiniCar ook af?

Een MiniCar verzenden wij niet, deze brengen wij naar je! Mocht je vragen hebben over de aflevering van jouw MiniCar, of wil je een aflevering inplannen? Bel dan naar 0348-748 317 of stuur ons een e-mail naar [email protected].

Verzenden jullie ook internationaal?

Momenteel verzenden wij bestellingen alleen binnen Nederland en België.

Kan ik mijn pakket volgen?

Alle bestellingen kunnen worden gevolgd door middel van een Track & Trace code, deze krijg je toegestuurd als je een bestelling hebt geplaatst.

Retourneren

Kan ik mijn aankoop retourneren?

Vanaf de dag van ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun je, zonder opgaaf van redenen, afzien van je koop. De bedoeling van deze periode is dat je jouw bestelde product(en) kunt beoordelen om na te gaan of je ze wilt houden. Je mag de verpakking openen om het product te bekijken, mits je dit netjes doet. Je mag het product niet gebruiken als je nog niet weet of je het houdt. ElectricCity mag een vergoeding aan de klant vragen als blijkt dat er iets met het product is gedaan dat niet nodig was om het product te kunnen beoordelen.

Zit er garantie op mijn product?

Uiteraard zit er garantie op jouw product. Op de elektrische steps die wij verkopen heb je een garantie van 2 jaar, alleen op de accu van de elektrische steps heb je een garantie van 6 maanden. Daarnaast zijn er ook gevallen die niet onder garantie vallen. Hierbij kun je als vuistregel stellen dat alle beschadigingen door eigen toedoen niet onder garantie vallen, zoals gebruikelijk bij e-mobility producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waterschade, valschade, drukschade, stootschade en schade na stunten. Ook is er geen garantie van toepassing op slijtage van onderdelen (bijv. banden, lagers, kabels en remblokken) bij normaal gebruik, schade veroorzaakt door onvoldoende onderhoud of door klimatologische invloeden zoals normale verwering van lak, roest of chroomroest.

Er is wel garantie van toepassing als er sprake is van elektrische defecten op bijvoorbeeld de batterij, controller/moederbord, motor, scherm, elektrische rem of adapter.

Op de Minicar zit een garantie van 2 jaar, op de accu van de MiniCar zit een garantie van een jaar.

Op alle accessoires die wij verkopen zit een garantie van 2 jaar.

Gebruik Elektrische Step

Is de elektrische step toegestaan op de openbare weg?

In Nederland is er helaas nog geen officiële wet- en regelgeving voor de elektrische step. Hier wordt momenteel nog aan gewerkt. Verder is er in alle Europese landen wel al een wet- en regelgeving voor de elektrische step, waardoor het legaal is om erop te rijden. Raadpleeg voor het rijden op een elektrische step dan ook de lokale wetten. ElectricCity houdt de ontwikkelingen op het gebied van de wet- en regelgeving van de elektrische step nadrukkelijk in de gaten.

Kan ik mijn elektrische step meenemen in het OV?

De elektrische step is door zijn opvouwbaarheid perfect om mee te nemen in het openbaar vervoer! De elektrische step kun je gemakkelijk meenemen in de bus, trein of metro om vervolgens bij de aangekomen bestemming jouw reis voort te zetten op de elektrische step!

Gebruik MiniCar

Is de MiniCar geschikt voor de openbare weg?

Ja! Om in de MiniCar te mogen rijden, moet je minimaal in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs. De MiniCar mag daarnaast rijden op de openbare weg en op bromfietspaden, volg hiervoor de regels die voor een bromfiets gelden.

Kan ik mijn MiniCar bij jullie verzekeren?

Ja! Onze verzekeringen lopen via Enra Verzekeringen. Bij de aankoop van jouw MiniCar bespreken wij gezamenlijk jouw wensen, zodat je in overleg met ons de juiste verzekering kan kiezen voor jouw MiniCar. Ook bespreken wij de mogelijkheden voor een servicecontract met je, waarbij ook pechhulp inbegrepen is.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.